Φθιώτιδα: Εικόνες-σοκ από το φρικτό τροχαίο – Το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο – ΦΩΤΟ

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο, που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στο δρόμο Λαμίας – Αμφίκλειας κοντά στο Παλαιοχώρι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που μεταδίδει το lamiareport.gr, ένα αυτοκίνητο, μάρκας BMW, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πλάτανο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα κόπηκε στα δύο, καθώς η δεξιά πλευρά αποκολλήθηκε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Το ένα κομμάτι πετάχτηκε στα χωράφια και το δεύτερο άρπαξε φωτιά.

Οδηγός του οχήματος ήταν ένας κάτοικος από κοντινή περιοχή και συνεπιβάτες ένα νεαρό ζευγάρι από τη Λαμία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνεπιβάτης σκοτώθηκε επί τόπου και ακρωτηριάστηκαν και τα δύο του πόδια, ενώ πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και η γυναίκα του, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα. Σοβαρά τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου, είναι και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, ηλικίας περίπου 47 ετών.

Στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Αμφίκλεια, με επικεφαλής τον Διοικητή του Κλιμακίου Επαμεινώνδα Βακράκο, που ανέλαβαν το δύσκολο έργο της παροχής βοήθειας στους τραυματίες και την ανάσυρση του νεκρού άνδρα. Από το κέντρο της Πυροσβεστικής κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ χωρίς τελικά να χρειαστεί να μεταβεί στο σημείο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τρομακτικό τροχαίο παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Πηγή/ΦΩΤΟ: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ