Στο νοσοκομείο ο κτηνοτρόφος που σκότωσε τον αγρότη στο Ρέθυμνο

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 45χρονος κτηνοτρόφος που κατηγορείται για τη δολοφονία εξαιτίας ασήμαντης αφορμής 49χρονου συγχωριανού του στο Μπαλί Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, o κτηνοτρόφος, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών με το θύμα, το πρωί του Σαββάτου, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο 45χρονος ο οποίος και συνελήφθη, παραμένει νοσηλευόμενος και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Η τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτο όταν το θύμα μπήκε στο ποιμνιοστάσιο του φερόμενου ως δράστη και άρχισαν να λογομαχούν με αφορμή την είσοδο του κυνηγόσκυλου στο ποιμνιοστάσιο του συλληφθέντα. Πολύ γρήγορα, όμως, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα να βγουν τα όπλα. Οι δύο άνδρες άρχισαν να πυροβολούν ο ένας εναντίον του άλλου. Κατά την διάρκεια ανταλλαγή των πυροβολισμών νεκρός έπεσε ο 49χρονος κυνηγός, ενώ τραυματίστηκε και ο 45χρονος κτηνοτρόφος.

Την ίδια ώρα, οι αρχές παραμένουν σε πλήρη επιφυλακή, λαμβάνοντας μέτρα στο χωριό του φερόμενου ως δράστη και του θύματος, προκειμένου να αποκλιμακωθεί η ένταση που προκλήθηκε από το μακελειό και να αποφευχθούν ενδεχόμενες ενέργειες αντεκδίκησης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ