Μάχη με τις φλόγες στο Λουτράκι: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής – Εκκενώθηκαν προληπτικά μοναστήρι και γηροκομείο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους συνεχίζουν να δίνουν πυροσβέστες και κάτοικοι στην περιοχή Λουτρακίου – Περαχώρας. Η φωτιά καίει πευκοδάσος και οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας μεταβαίνει άμεσα στην περιοχή και ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Πριν από λίγο για προληπτικούς λόγους και έπειτα από εισήγηση της Πυροσβεστικής εκκενώθηκαν, το μοναστήρι του Αγίου Πατάπιου και το γηροκομείο του Προφήτη Ηλία. Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική απομακρύνθηκαν από το σημείο περίπου 50 άτομα, ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες.

Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Φωτιά και στις Κεχριές Κορινθίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά και στην περιοχή Κεχριές Κορινθίας και συνολικά επιχειρούν 52 πυροσβέστες, 22 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 4 ελικόπτερα, 2 αεροσκάφη και 2 Πεζετέλ.

Πηγή φωτό και βίντεο: korinthostv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ