Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο ”καρφώθηκε” σε κολόνα της ΔΕΗ – ΒΙΝΤΕΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, λίγο μετά τις 05:30, στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος του ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού με αποτέλεσμα αυτή στη συνέχεια να πέσει στο κτίριο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης.

Από την πτώση της κολόνας σημειώθηκαν υλικές ζημιές στην τζαμαρία του κτιρίου ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ή προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται κανονικά.

Στο κτίριο έσπευσε συνεργείο του δήμου από την Διεύθυνση Ηλεκτροφωτισμού καθώς και γερανός για να απομακρύνει την κολόνα, ενώ το σημείο είχε αποκλειστεί.

«Μόλις ενημερωθήκαμε για το περιστατικό από την Τροχαία αμέσως κινητοποιήθηκε ο δήμος στέλνοντας όχημα από τη Διεύθυνση ηλεκτρολογικού για να απομονωθούν τα καλώδια και παράλληλα από τη Διεύθυνση καθαριότητας κινητοποιήθηκε γερανοφόρο όχημα για να απομακρυνθεί η κολόνα» τόνισε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας, Σωκράτης Δημητριάδης, και πρόσθεσε: «Έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες για να αντικατασταθεί ο ιστός με νέο για να μην υπάρξει πρόβλημα φωτισμού σε μια περιοχή που έχει ιδιαίτερα θέματα».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thestival.gr/ voria.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ