Τι ισχυρίζεται ένας εκ των υπόπτων για την πρόκληση της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Εύβοια – ΒΙΝΤΕΟ

Τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που προηγήθηκαν της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Εύβοια έδωσε ένας εκ των υπόπτων για την πρόκληση της φωτιάς.

Ο άνδρας δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με την πρόκληση της πυρκαγιάς και πως μαζί με συγγενικά του πρόσωπα έβλεπαν του καπνούς από το χωριό Κατούνια που απέχει 25 χιλιόμετρα από τον Σταυρό.

“Με πήγαν στο Τμήμα κάτω για να εξηγήσω που ήμουν και αυτά… Τι ώρες και τέτοια…Έγινε την Τρίτη αυτό και ήρθαν επειγόντως να μου μιλήσουν…Τους είπα ότι ήμουν στα Κατούνια με τον θείο και τη θεία μου. Μαζί πηγαίναμε, μαζί γυρίζαμε. Κατεβαίναμε από τον Άγιο Ιερεμία και βλέπαμε τους καπνούς. Μου λέει: Ξέρεις τίποτα; Του λέω: Όχι, πρώτη φορά το βλέπω”, δήλωσε ο 33χρονος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Το άλλοθι του άνδρα ελέγχεται ως ανακριβές καθώς το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, τον θέλει να βρίσκεται στο χωριό του την ώρα εκδήλωσης της φωτιάς.

Ο 33χρονος υποστηρίζει πως ενεπλάκη στην υπόθεση λόγω καταδίκης του το 2018 για εμπρησμό από πρόθεση στην ίδια περιοχή έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με μία γειτόνισσά του, ενώ για τους άλλους οκτώ εμπρησμούς που έχει κατηγορηθεί, ισχυρίζεται ότι ομολόγησε ύστερα από πιέσεις.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ