Μυστήριο με τη μαυροντυμένη γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή από τη λίμνη Κερκίνη – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στις Σέρρες, μετά τον εντοπισμό μίας νεκρής γυναίκας, στη λίμνη Κερκίνη.

Πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, αναφέρουν ότι πρόκειται για μία γυναίκα ηλικίας περίπου 70 ετών, η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τα νερά της λίμνης.

Έμοιαζε “σαν να γύριζε από την εκκλησία”, αναφέρουν αστυνομικές πηγές στον ΑΝΤ1 News, καθώς η γυναίκα ήταν μαυροντυμένη, ενώ επισημαίνουν πως το θύμα δεν έφερε εμφανή χτυπήματα, ωστόσο, οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

Όπως μεταδίδει το diktyotv.gr, η σορός της άτυχης γυναίκες βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης μέσα στη λίμνη Κερκίνη, στο ύψος του φράγματος του Λιθότοπου. Τη γυναίκα εντόπισαν μέσα στο νερό ψαράδες της περιοχής και αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία.

Τελικά, χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση από την αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ προκειμένου να μπορέσουν να ανασύρουν το πτώμα από τη λίμνη.

Κάτοικοι της περιοχής, αναφέρουν πως δεν έχει ακουστεί να έχει εξαφανιστεί κάποια γυναίκα, ούτε έχει δηλωθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποια εξαφάνιση στην αστυνομία.

Πηγή: ant1news.gr, diktyotv.gr/ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: diktyotv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ