Η απάντηση της αεροπορικής εταιρείας για την περιπέτεια της εννιάχρονης που θα ταξίδευε από Ηράκλειο προς Σάμο

Τη δική της απάντηση για την περιπέτεια που πέρασε η 9χρονη, η οποία επρόκειτο να ταξιδέψει από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου προς τη Σάμο, με ενδιάμεσο σταθμό τη Ρόδο, δίνει η αεροπορική εταιρεία Sky Express, με την οποία επικοινώνησε το enikos.gr.

Συγκεκριμένα, διαβεβαιώνουν ότι η 9χρονη βρισκόταν υπό την επίβλεψη συνοδού της εταιρείας καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, αλλά και της παραμονής της στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Όπως αναφέρουν, έπειτα από πρωτοβουλία της εταιρείας το κορίτσι μεταφέρθηκε με άλλο αεροσκάφος από τη Ρόδο στην Αθήνα και κατόπιν επιβιβάστηκε σε πτήση από το αεροδρόμιο της Αθήνας με προορισμό τη Σάμο, όπου περιμένουν την 9χρονη οι συγγενείς της.

Σημειώνουν παράλληλα ότι διενεργείται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιο λόγο το κορίτσι αποβιβάστηκε, όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στον ενδιάμεσο σταθμό της Ρόδου.

Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς του κοριτσιού

Όπως κατήγγειλαν νωρίτερα οι συγγενείς της 9χρονης στο enikos.gr, το κορίτσι θα ταξίδευε ασυνόδευτο και αφού προηγουμένως είχαν γίνει όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από πλευράς της οικογένειάς της, ώστε να την παραλάβουν οι συγγενείς της στη Σάμο.

Μετά από δύο ώρες καθυστέρηση, όπως αναφέρουν, η πτήση ξεκίνησε και το κορίτσι βρισκόταν κανονικά μέσα στο αεροσκάφος. Όταν όμως αυτό προσγειώθηκε στη Ρόδο, όπως αναφέρει η οικογένεια, το πλήρωμα κατέβασε το κορίτσι -για αδιευκρίνιστο λόγο- και στη συνέχεια η πτήση αναχώρησε για τη Σάμο, χωρίς την 9χρονη. Οι ίδιοι καταγγέλλουν, επιπλέον, ότι το παιδί φαινόταν ως επιβιβασμένο στο σύστημα του αεροδρομίου.

Αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν, ήταν η 9χρονη να παραμείνει μόνη και κατατρομαγμένη στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Ευτυχώς, όπως λένε, βρήκε την ψυχραιμία να χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνο που της είχε δώσει η μητέρα της και να επικοινωνήσει μαζί της, αναφέροντας τι έχει συμβεί.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου στις αστυνομικές αρχές, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ