Συναγερμός για την εξαφάνιση 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη – Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή Κοσμά Κακούρη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Παρασκευή από την περιοχή του Καβροχωρίου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο 20χρονος δεν έχει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο κάτι που κάνει την αγωνία των συγγενών του να κορυφώνεται. Η αστυνομία σε συνεργασία και με την ΕΜΑΚ διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε το Σάββατο ανακοίνωση για την εξαφάνιση του 20χρονου που σπουδάζει στο Πόρτσμουθ της Μεγάλης Βρετανίας και πήγε στην Κρήτη προκειμένου να επισκεφθεί τους συγγενείς του.

“Στις 14/6/2019, στις 21:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καβροχωρίου Ηρακλείου Κρήτης, ο Κοσμάς Κακούρης 20 ετών. Ο Κοσμάς Κακούρης έχει ύψος 1,60μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Στις 14/6/2019, στις 21:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καβροχωρίου Ηρακλείου Κρήτης, ο Κοσμάς Κακούρης 20 ετών. Ο Κοσμάς Κακούρης έχει ύψος 1,60μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Για την εξαφάνιση του Κοσμά Κακούρη ενημερωθήκαμε σήμερα απογευματινές ώρες και κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Κοσμά Κακούρη καθώς ενδέχεται συντρέχουν λόγοι οι οποίοι να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»”.

Πηγή πληροφοριών: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ