Καταγγελία σοκ: Παιδιά του δημοτικού μέθυσαν με κρασί και τσικουδιές σε εκδρομή στα Χανιά

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η μητέρα μίας μαθήτριας δημοτικού σχολείου της Κρήτης, η οποία επικαλούμενη τη μαρτυρία της κόρης της, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής σε χωριό του νομού Χανίων, ορισμένα παιδιά, ηλικίας 11 και 12 ετών, μέθυσαν την ώρα που έτρωγαν μαζί με τους συμμαθητές τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι μαθητές είχαν φέρει από το σπίτι τους κρασί και τσικουδιές. Η μητέρα αναφέρει ότι δύο από τους μαθητές διακομίστηκαν στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων.

“Αναρωτιέμαι η διεύθυνση του σχολείου με τους δασκάλους που τα συνόδευαν, πού ήταν την δεδομένη στιγμή που τα παιδιά έπιναν και όχι κρυφά αλλά στο τραπέζι που έτρωγαν;”, σημειώνει η μητέρα μιλώντας στο zarpanews.gr.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου, κατά τη διάρκεια της εκδρομής, παιδιά είχαν φέρει από το σπίτι τους αλκοόλ, κάτι όμως που έγινε αντιληπτό και τους αφαιρέθηκαν από τους δασκάλους. Κατά πόσον τα παιδιά πρόλαβαν να πιουν ή αν είχαν και άλλο κρασί ή τσικουδιά στις τσάντες τους, είναι άγνωστο, αναφέρει η ιστοσελίδα.

Η καταγγελία της μητέρας:

“Χθες 04/06/2019 σε προγραμματισμένη εκδρομή του σχολείου σε χωριό του νομού Χανίων παρέα παιδιών τα περισσότερα της Στ’ τάξης του δημοτικού κρατούσαν από το σπίτι τους κρασί και τσικουδιές, με αποτέλεσμα την ώρα του φαγητού να πιουν και να μεθύσουν… Σύμφωνα με τη μαρτυρία της κόρης μου διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων δύο παιδιά, μπορείτε να το διαπιστώσετε από τα καταγεγραμμένα περιστατικά του νοσοκομείου στα επείγοντα.

Αναρωτιέμαι η διεύθυνση του σχολείου με τους δασκάλους που τα συνόδευαν, πού ήταν την δεδομένη στιγμή που τα παιδιά έπιναν και όχι κρυφά αλλά στο τραπέζι που έτρωγαν;;;;

Ο κάθε γονιός εμπιστεύεται το παιδί του, στα χέρια των δασκάλων που υποτίθεται είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα. Παιδιά ηλικίας από 11 έως 12 ετών να είναι σε κατάσταση μέθης σε σχολική εκδρομή, αδιανόητο…”

Πηγή: zarpanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ