Την Τετάρτη απολογείται ο πατέρας που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 18χρονη κόρη του με νοητική υστέρηση

Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο πατέρας που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 18χρονη κόρη του με νοητική υστέρηση

Στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας οδηγήθηκαν στις 11 και μισή το πρωί ο πατέρας που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 18χρονη σήμερα κόρη του και οι “πελάτες” του.

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια, ο πατέρας αρνήθηκε πως έχει κάνει κάτι παράνομο. «Δεν έχω κάνει τίποτα, είναι όλα ψέματα» είπε χαρακτηριστικά.Όπως αναφέρει το tvstar.gr, ο 53χρονος είναι δημόσιος υπάλληλος και παράλληλα διατηρεί και δεύτερη ιδιωτική δουλειά.

Συγκλονιστικά είναι όμως τα όσα υποστήριξε το κορίτσι με νοητική υστέρηση αλλά και τα αδέρφια της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς ότι εκτός από τους δύο ”πελάτες”, οι οποίοι έχουν συλληφθεί είχε σεξουαλική επαφή με δύο ακόμη άνδρες, ο ένας από τους οποίους αλλοδαπός. Μάλιστα, το κορίτσι παραδέχεται πως μετά την σεξουαλική πράξη, έπαιρνε χρήματα και ότι είχε αρραβωνιαστεί με τον έναν άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr και τα αδέρφια του κοριτσιού περνούσαν δύσκολες ώρες στα χέρια του πατέρα.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, τα αδέρφια της ζήτησαν την βοήθεια των αρμοδίων αρχών για να σωθεί η 18χρονη και να απομακρυνθεί άμεσα από το οικογενειακό περιβάλλον.

Το κορίτσι φαίνεται πως παραδίδονταν στις ορέξεις των ανδρών από το 2013, ενώ υπάρχει η πληροφορία πως μαζί με τη μητέρα είχαν κοιμηθεί με έναν από τους κατηγορούμενους.

Ο συνήγορος τους, Δημήτρης Κρούπης δεν θα συνεχίσει να τους υπερασπίζεται και θα πρέπει να οριστούν δικηγόροι αυτεπάγγελτα.

Οι τρεις κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Τετάρτη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: tvstar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ