Φρίκη στον Βόλο – 78χρονος έδειχνε σε 9χρονο τα… γεννητικά του όργανα

Ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 78χρονος, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε 9χρονο αγόρι και τον καλούσε να τον χαϊδέψει, προτείνοντας του να κατεβάσει και ο ίδιος τα παντελόνια του.

Ο 78χρονος που πρωτόδικα είχε αθωωθεί, την Παρασκευή καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών, μετά την έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας στην αθωωτική απόφαση.

Το καλοκαίρι του 2014, σε παραθαλάσσια περιοχή του Βόλου, το 9χρονο, τότε, παιδί, έκανε διακοπές με την οικογένειά του, όπως όλα τα καλοκαίρια, αφού εκεί ζουν οι παππούδες του. Το παιδάκι συνήθιζε να πηγαίνει σε γειτονικό σπίτι, για να παίξει με την εγγονή των ηλικιωμένων που ζουν εκεί.

Μετά από ένα περίπου χρόνο, οι γονείς του αγοριού, του ζήτησαν να μείνει για μία εβδομάδα περίπου στο σπίτι των παππούδων του, αφού αυτοί επρόκειτο να κάνουν κάποιες εργασίες στο δικό τους σπίτι.

Το εννιάχρονο αγοράκι αρνήθηκε να πάει, γεγονός που εξέπληξε τους γονείς. Μετά από πίεση, το παιδί ομολόγησε ότι το καλοκαίρι, ο παππούς της φίλης του, τον είχε παρασύρει πίσω από μία αποθήκη.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του παιδιού, ο ηλικιωμένος φέρεται να κατέβασε το παντελόνι του και να ζήτησε από το παιδί να κάνει το ίδιο. Μάλιστα, φέρεται να του ζήτησε να… χαϊδέψει ο ένας τα γεννητικά όργανα του άλλου!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η κίνηση αυτή επαναλήφθηκε και σε μία άλλη περίπτωση. Και τις δύο φορές, το αγοράκι αρνήθηκε και το έβαλε στα πόδια.

Πρωτόδικα, στο δικαστήριο που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2017, ο ηλικιωμένος άντρας είχε αθωωθεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ωστόσο, η υπόθεση εκδικάστηκε ξανά μετά από έφεση που είχε ασκήσει ο Εισαγγελέας.

Την περασμένη Παρασκευή, ο ηλικιωμένος εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του, που υποστήριξε ότι ο πελάτης του έχει εγγόνια και ο ίδιος, αρνήθηκε τις καταγγελίες και δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο το παιδί, είπε κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, δεν έπεισε το Δικαστήριο, που τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, με τριετή αναστολή.

Πηγή: magnesianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ