Θρίλερ με την υπόθεση θανάτου της 22χρονης στο Αιγάλεω – Τα στοιχεία που δείχνουν σατανισμό και το πρόσωπο-κλειδί

Φωτογραφίες – σοκ με μαχαίρια, νεκροκεφαλές και σύμβολα που παραπέμπουν σε ανθρωποθυσίες ξεδιπλώνουν τα σκοτεινά μονοπάτια του σατανισμού, στα οποία φέρεται ότι είχε οδηγηθεί μέσω φιλικού της προσώπου η 22χρονη Αρετή από τα Βαρβάσαινα Ηλείας, που πριν από περίπου δέκα μέρες βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Αιγάλεω.

Πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση φέρεται ότι είναι φίλη της άτυχης φοιτήτριας, η οποία απεικονίζεται σε αρκετές από τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες που κατάφεραν να βρουν οι γονείς της 22χρονης και οι οποίες έχουν ήδη προσκομιστεί μαζί με τη μήνυση της οικογένειας κατά αγνώστων για την ανθρωποκτονία της Αρετής στις εισαγγελικές Αρχές.

Στις επίμαχες εικόνες η άτυχη φοιτήτρια εμφανίζεται να ποζάρει μαζί με τη συγκεκριμένη φίλη της, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με κορδόνια στον λαιμό, που σχηματίζουν μία πεντάλφα.

Η εν λόγω φίλη σε άλλα στιγμιότυπα απεικονίζεται να κρατά μία νεκροκεφαλή, αλλά και να ακουμπά την κοφτερή λεπίδα ενός μαχαιριού στον λαιμό μίας άλλης κοπέλας. Τα στοιχεία αυτά που αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Φως στο Τούνελ ενισχύουν τους φόβους της οικογένειας της φοιτήτριας ότι κάποιοι είχαν παρασύρει το παιδί τους στον επικίνδυνο κόσμο του σατανισμού.

Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας έχουν ήδη ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και την ανάκτηση των δεδομένων από τους λογαριασμούς που διατηρούσε η Αρετή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς διαπίστωσαν ότι το κινητό τηλέφωνό της ήταν εντελώς κενό, δηλαδή είχαν σβηστεί επαφές, μηνύματα, διαδικτυακές εφαρμογές ακόμα και το ιστορικό των περιηγήσεων στο διαδίκτυο, ενώ είχε κλείσει και το προφίλ της στο Facebook.

Κομβικό, πάντως, για την έρευνα θεωρείται το πότε έγιναν οι εν λόγω διαγραφές και συγκεκριμένα εάν έγιναν πριν ή μετά τον θάνατο της 22χρονης. Και αυτό γιατί στη δεύτερη περίπτωση κάποιο άλλο πρόσωπο ήταν εκείνο που πραγματοποίησε τις διαγραφές, θέλοντας να σβήσει κρίσιμα ίχνη.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ