Αγωνία για τον 33χρονο ψαροντουφεκά που αγνοείται- Εντοπίστηκαν προσωπικά του αντικείμενα

Άκαρπες παραμένουν μέχρι και αυτήν την ώρα οι έρευνες των λιμενικών για τον εντοπισμό του 33χρονου ψαροντουφεκά που αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων, από το βράδυ της Τετάρτης.

Το πρωί, εντοπίστηκαν 3 περίπου μίλια, ανατολικά των Καλών Λιμένων, προσωπικά του αντικείμενα να επιπλέουν στην θάλασσα, όπως το ρολόι και το εφεδρικό του ψαροντούφεκο επιτείνοντας ακόμη περισσότερο την αγωνία των δικών του ανθρώπων.

Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του 33χρονου

Το Λιμεναρχείο των Καλών Λιμένων ενημέρωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης ένας φίλος του και σύμφωνα και με το Λιμενοσταθμάρχη κ. Γιώργο Κουτάντο αμέσως δόθηκε σήμα και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Στην διάρκεια όλης της νύχτας ερευνούν δύο σκάφη του λιμενικού από Κόκκινο Πύργο και Αγία Γαλήνη ενώ το πρωί προστέθηκε και ένα τρίτο από Ιεράπετρα με συνολικά 4 δύτες αλλά και 5 σκάφη ιδιωτών και αρκετούς εθελοντές που ψάχνουν στη στεριά.

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν έμπειρο ψαροντουφεκά που ερχόταν από το Ηράκλειο για ψαροντούφεκο στους Καλούς Λιμένες και τελευταία φορά που βούτηξε χθες στην θάλασσα ήταν στις 3 το μεσημέρι.

Από τότε δεν τον έχει δει κάποιος και όσο οι ώρες περνούν τόσο η αγωνία κορυφώνεται.Πηγή: neakriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ