Νέες αποκαλύψεις για τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη – Τι δήλωσε ο πατέρας της – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δράση των δύο κατηγορουμένων μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Τρεις ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, ο Ροδίτης κατηγορούμενος αντί να παραδοθεί στις Αρχές, κάνει βόλτες, βλέπει φίλους του, πηγαίνει γυμναστήριο. Την ίδια ακριβώς ημέρα ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής κατηγορείται ότι βίασε μία 19χρονη κοπέλα.

“Δεν ήταν μια απλή γυμναστική… έκαναν και γελούσαν με τους φίλους τους χωρίς να συμβαίνει τίποτα για αυτούς. Τι σημαίνει αυτό; Δεν υπάρχει ίχνος, όχι μεταμέλειας, ούτε καν τύψεων συνείδησης… Αυτά τα άτομα συνέχιζαν τη ζωή τους, να χαριεντίζονται με τις κοπελίτσες κάθε μέρα, να πηγαίνουν με τα χαχανητά τους στα γυμναστήρια, να βιάζουν και να φθάσουν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα και οι δυο”, δήλωσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη και πρόσθεσε:

“Έχω αυτή την υποψία σαν γονιός και άμα θα δείτε το τελευταίο βίντεο η Ελένη πλησιάζει ούτε καν γυρίζει να τον φιλήσει”.

Οι αρχές εντόπισαν DNA Ροδίτη και Αλβανού τόσο στο σπίτι στους Πευκούς, όσο και στο φορτηγάκι με το οποίο μετέφεραν την άτυχη φοιτήτρια. Η οικογένειά της επιμένει ότι ο βιασμός της πριν από ένα χρόνο με τη δολοφονία της σχετίζονται. Ο πατέρας της αποκαλύπτει ότι εκείνο το βράδυ ο Αλβανός απείλησε την Ελένη με το ροζ βίντεο του βιασμού και την παρέσυρε στο ραντεβού θανάτου.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα δείξει στις Αρχές εάν οι δυο υποθέσεις σχετίζονται.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ