Ο “Τηλέμαχος” θα φέρει χιόνι και στην Αττική – Η πρόγνωση του Παναγιώτη Γιαννόπουλου στον Realfm 97,8

“Την Τρίτη το πρωί θα έχει πολύ κρύο, θα έχουμε κάτω από τους -10 σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας”, είπε μεταξύ άλλων ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Είναι ουσιαστικά μία ψυχρή εισβολή που θα έχει λιγότερα φαινόμενα από ότι είχαν οι προηγούμενες. Στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα σήμερα. Σήμερα, θα χιονίσει αρκετά σε περιοχές της Χαλκιδικής, στις Σποράδες, στην Εύβοια, σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς, σε περιοχές της Αττικής και αργότερα σε περιοχές της ανατολικής Πελοποννήσου. Το επίκεντρο θα είναι η Εύβοια. Θα χιονίσει σε όλες τις περιοχές της Αττικής από το βράδυ και όλα αυτά θα τελειώσουν την Τρίτη το πρωί. Πιστεύω θα δούμε χιόνι και στα νότια προάστια, το σύστημα που έρχεται θα δώσει χιόνι παντού. Οι ποσότητες που θα είναι σημαντικές, θα είναι στα ανατολικά και τα βόρεια του νομού από το απόγευμα μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης”, σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος και πρόσθεσε:

“Την Τετάρτη θα μείνουν οι χαμηλές θερμοκρασίες, θα κρατήσουν αρκετές μέρες. Σήμερα, θα ενισχυθούν οι βοριάδες θα φτάσουν πρόσκαιρα και τα 8 μποφόρ, αρχικά σε κάποιες περιοχές του Ιουνίου, αργότερα και στο Αιγαίο”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ