6 εναλλακτικές χρήσεις για το σεσουάρ που δεν φαντάζεστε

Είναι από τις συσκευές που βρίσκονται σχεδόν σε κάθε σπίτι. Αν μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε το πιστολάκι μόνο για να στεγνώνετε τα μαλλιά σας, ήρθε η ώρα να μάθετε μερικές εναλλακτικές χρήσεις που θα σας εκπλήξουν:

Μπείτε στο στενό τζιν σας Αν σας στενεύει το τζιν σας αρκεί να βάλετε το πιστολάκι στην πρίζα και να το γυρίσετε στο ζεστό. Φυσήξτε προς το σημείο του φερμουάρ ή των κουμπιών του για 1-2 λεπτά και θα δείτε ότι αμέσως θα μαλακώσει. Έτσι, θα μπορέσετε να το φορέσετε πολύ πιο εύκολα.

Αφαιρέστε αυτοκόλλητα Για να αφαιρέσετε το αυτοκόλλητο από ένα καινούργιο προϊόν που μόλις αγοράσατε στρέψτε το σεσουάρ προς τη μεριά του αυτοκόλλητου. Έτσι, θα το ξεκολλήσετε χωρίς κόπο.

Σιδερώστε κάτι στα γρήγορα Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να σιδερώσετε κάτι στα γρήγορα χωρίς να βγάζετε έξω σίδερο και σιδερώστρα είναι να το περάσετε λίγο με το πιστολάκι. Πάντα με ζεστό αέρα και από απόσταση τουλάχιστον 25 εκατοστών. Θα διαπιστώσετε πως θα είναι πολύ σύντομα έτοιμο για φόρεμα.

Ξεσκονίστε Για να ξεσκονίσετε σημεία του σπιτιού όπου δεν φτάνει το ξεσκονόπανο, βάλτε το πιστολάκι μπροστά στον κρύο αέρα και περάστε το. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε μέχρι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας.

Διώξτε τον ατμό από τον καθρέφτη του μπάνιου σας Φυσήξτε τον με το πιστολάκι στον κρύο αέρα και σε μερικά δευτερόλεπτα όλος ο ατμός θα έχει εξαφανιστεί.

Στεγνώστε τα νύχια σας Αν το βερνίκι δεν λέει να στεγνώσει με τίποτα, το πιστολάκι είναι και πάλι η λύση. Ανάψτε το στο κρύο και στρέψτε το στα νύχια σας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ