• Νέες αποκαλύψεις: Τα τελευταία μηνύματα και emails της Ειρήνης Λαγούδη

  2:28 μμ, Τρίτη 09 Οκτ 2018 2:28 μμ, Τρίτη 09 Οκτ 2018

  Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, τον Ιανουάριο, καθώς νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

  Ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας κατηγορείται ο φίλος της, που είναι γιατρός. Ο ίδιος κάνει λόγο για κανιβαλισμό μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ, τα οποία τον καθιστούν ένοχο, χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα ψευδή και ανυπόστατα.

  Από τις άρσεις των επικοινωνιών σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν για το διάστημα από 1η Δεκεμβρίου 2017 μέχρι τις 31 του ίδιου μήνα, ότι οι δυο τους είχαν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία.

  Η αρχή του τέλους όμως άρχισε το πρωί της Παρασκευή στις 5 Ιανουαρίου του 2018 στην Αθήνα, όταν καβγάδισαν στο πάρκινγκ αλυσίδας πολυκαταστήματος.

  Την ίδια ημέρα, η Ειρήνη στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό της συζύγου του φίλου της και εκείνη επικοινωνεί με τον άνδρα της ζητώντας εξηγήσεις. Ο τελευταίος την παροτρύνει να ηρεμήσει και της λέει ότι θα της τα εξηγήσει όλα. Η Ειρήνη επιστρέφει στο σπίτι της στην Κατοχή Αγρινίου μαζί με την κόρη της και το αυτοκίνητο της (της κόρης της) όπως και ο φίλος της με το δικό του. Ο συγκεκριμένος άνδρας, το πρωί του Σαββάτου επισκέπτεται το συνεργείο στο οποίο η Ειρήνη είχε αφήσει για σέρβις το δικό της ΙΧ και τοποθετεί στο πορτ μπαγκάζ τη βαλίτσα της Ειρήνης, που την είχε στο δικό του όχημα, πιθανώς εξαιτίας έλλειψης επαρκούς χώρου στο αυτοκίνητο της κόρης της.

  Το μεσημέρι, περίπου στις 12 του Σαββάτου στις 6 Ιανουαρίου, υπάρχει καταγραφή του αυτοκίνητου του φίλου στα διόδια του Ρίου- Αντιρρίου, με το οποίο εκείνος και η σύζυγος του πηγαίνουν αρχικά στον Πύργο και στη συνέχεια στο Κατάκολο, απ' όπου σε ένα από τους δύο σταθμούς, παραλαμβάνουν το ή τα παιδιά τους. Στη συνέχεια πηγαίνουν στη Ναύπακτο. Η οικογενειακή επιστροφή στο Αγρίνιο γίνεται την επομένη των Φώτων. Στο μεταξύ, η Ειρήνη ήταν νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της. Συνεπώς, η περίπτωση του φυσικού αυτουργού σε υπόθεση δολοφονίας, έχει εκ των πραγμάτων αποκλειστεί.

  Το βράδυ του Σαββάτου, ο φίλος της Ειρήνης, δέχεται ένα τηλεφώνημα από στενό συγγενικό της πρόσωπο, ο οποίος τον ρωτά εάν η Ειρήνη είναι μαζί του, γιατί την έχουν χάσει αρκετές ώρες και την αναζητούν. Η απάντηση είναι αρνητική και συμπληρώνεται ότι από την Παρασκευή που δόθηκε το τέλος στη σχέση τους, δεν απάντησε σε κανένα τηλεφώνημα της.

  Ο συγγενής της Ειρήνης, είχε γίνει στο μεταξύ αποδέκτης δεκάδων email από την Ειρήνη η οποία μεταξύ άλλων του γράφει: "χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Εσύ ως άνδρας τι θα έκανες στη θέση του; Πάρτον τηλέφωνο σε παρακαλώ γιατί εμένα δεν μου απαντά".

  Η τραγική γυναίκα με το αυτοκίνητο ξαδέλφου της, στον οποίο δίνει 20 ευρώ για τα καύσιμα, μεταβαίνουν στο συνεργείο για να παραλάβει το δικό της. Επιστρέφει στο σπίτι της στην Κατοχή για ν' αφήσει τη βαλίτσα της και στη συνέχεια, πηγαίνει στο σπίτι του φίλου της στο Αγρίνιο για να δει εάν έχει επιστρέψει. Δεν γνώριζε πως είχε ήδη φύγει νωρίτερα από την περιοχή μαζί με τη σύζυγο του.

  Αργότερα, όπως υποστήριξε ο φίλος της, δέχτηκε ένα μήνυμα στο viber στο οποίο του έγραφε, "θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ. Ήσουν πολύ σημαντικός για εμένα". Αυτό το μήνυμα δεν βρέθηκε ποτέ, καθώς ο φίλος της, είπε πως επειδή ήταν μαζί με το σύζυγο του όταν έγινε η αποστολή το διέγραψε, όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε στη θέση του. Το κινητό της Ειρήνης δεν βρέθηκε ποτέ για να επαληθευτεί ή όχι.

  Πηγή πληροφοριών: bloko.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα