“Αρένα” το δημαρχείο Ανδραβίδας-Κυλλήνης – Τραυματίστηκε ο αντιδήμαρχος

Σε “αρένα” μετατράπηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το γραφείο του δημάρχου Ανδραβίδας- Κυλλήνης με τον δημοτικό σύμβουλο Διονύση Μάλλιαρη να διαπληκτίζεται έντονα με τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Μίγκο.

Ο Δήμαρχος της πόλης Ναμπίλ Μοράντ ανέλαβε ρόλο διαιτητή και επενέβη να τους χωρίσει.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται ο κ. Μίγκος δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο από τον συνομιλητή του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στο δημαρχείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον κ. Ανδρέα Μίγκο στο νοσοκομείο του Πύργου για τις πρώτες βοήθειες αφού υπήρχε σκίσιμο στο αριστερό μάτι, ενώ ο ίδιος αισθανόταν ζαλάδες. Λίγο μετά τις 17.00 ο αντιδήμαρχος και ο κ. Μίγκος στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έφυγαν από το νοσοκομείο και επέστρεψαν στα Λεχαινά.

Ο λόγος του διαπληκτισμού ήταν η ανάρτηση του κ. Μίγκου στην προσωπική του σελίδα στο facebook δήλωσης του δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ.

“Επιβεβαιώνω και καταδικάζω τη βία που ασκήθηκε απρόκλητα στον αντιδήμαρχο Ανδρέα Μίγκο από τον Διονύσιο Μάλλιαρη και μάλιστα μέσα στο γραφείο μου. Τυχόν πολιτικές διαφορές λύνονται με διάλογο ενώπιον της πολιτικής αρένας. Η βία δεν είναι ανεκτή και είναι κρίμα να δημιουργούνται προβλήματα και να γίνονται προσωπικές επιθέσεις χωρίς λόγο”, δήλωσε ο κ. Μοράντ.

Πηγή: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ