Υπόθεση Γιακουμάκη θυμίζει ο άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε 17χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος στο ξενοδοχείο που εργάζεται στην περιοχή της Σταλίδας στο Ηράκλειο. Για μια πολύ σοβαρή περίπτωση που θυμίζει την υπόθεση του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, κάνει λόγο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, ο οποίος επισκέφθηκε τον 17χρονο και άκουσε όσα φρικιαστικά έζησε ο ανήλικος.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο κ. Βοργιάς, η σύμβαση εργασίας του 17χρονου είχε λήξει, δύο ημέρες πριν και από την πλευρά του είχε ζητήσει, να του επιτραπεί να μείνει για δύο μέρες ακόμη στο ξενοδοχείο, έως ότου επιστρέψει η μητέρα του στο σπίτι. Το αίτημά του είχε γίνει δεκτό και προχθές, ενώ έκανε jogging, επέστρεψε στο ξενοδοχείο, και συνάντησε στην πισίνα, στέλεχος του ξενοδοχείου μαζί με έναν ακόμη υπάλληλο που διασκέδαζαν τρώγοντας και πίνοντας.

Σύμφωνα με όσα διηγήθηκε ο 17χρονος στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, τον κάλεσαν να πιει μια μπύρα μαζί τους, για να εισπράξουν την άρνηση του 17χρονου, πως δεν καταναλώνει αλκοόλ. Η αντίδραση ήρθε αμέσως και μάλιστα … βίαια: Του πέταξαν ένα κουτάκι μπύρας, από το οποίο πάντως ο ανήλικος γλίτωσε καθώς πρόλαβε να σκύψει. Δεν έμειναν όμως εκεί, αφού συνέχισαν πετώντας του φαγητό στο πρόσωπο!

Ακολούθησε λεκτικό επεισόδιο, με τα δύο άτομα – σύμφωνα πάντα με την πλευρά του ανήλικου – να βρίζουν ακόμη… και τη μητέρα του νεαρού. Ο 17χρονος προσπάθησε να ξεφύγει και κατέφυγε στο δωμάτιο όπου διέμενε, ενώ τα δυο άτομα τον πήραν στο κατόπι. Στο δωμάτιο μπήκε ο αδερφός του στελέχους του ξενοδοχείου, και όλοι μαζί τον τράβηξαν έξω και τον ξυλοκόπησαν στο κεφάλι και στα γεννητικά όργανα. Μάλιστα τα χτυπήματα ήταν τέτοια, ώστε χθες ο νεαρός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση 4 ωρών!

Ο 17χρονος, σε κατάσταση σοκ, μετά τον ξυλοδαρμό, αιμόφυρτος και με σκισμένα ρούχα, μπήκε στο δωμάτιο του, άλλαξε ρούχα, πλύθηκε όπως-όπως και επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του, στο Ηράκλειο. Ήταν ο οδηγός, που βλέποντάς τον σε άθλια κατάσταση ειδοποίησε το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον νεαρό εργαζόμενο και να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ακολούθως ενημερώθηκε η οικογένεια του θύματος με την μητέρα του 17χρονου να προχωρά σε καταγγελία σε βάρος των τριών ενήλικων ατόμων, στο Α.Τ. Χερσονήσου.

Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας 35χρονος, ενώ αναζητούνται τα άλλα δύο άτομα.

Πηγή: Cretalive

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ