Η ανάσυρση της σορού του άτυχου κτηνοτρόφου στον Αλμυρό – ΦΩΤΟ

Η ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία ανέβασε τη σορό του 73χρονο βοσκού που βρέθηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή του όρους Όθρυς, στα σύνορα Φθιώτιδας – Μαγνησίας.

Σε γκρεμό, στη θέση «Περδικόβρυση» πάνω από την Άνω Σπαρτιά, εντοπίστηκε νεκρός από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας και τον σκύλο της 7ης ΕΜΑΚ ο άτυχος 73χρονος βοσκός από τον Αλμυρό που αγνοούνταν από το περασμένο Σάββατο, την ημέρα που έπληξε την Κεντρική Ελλάδα ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς».

Ο 73χρονος είχε μεταβεί το βράδυ του Σαββάτου στο βουνό μαζί με έναν εργάτη για να τακτοποιήσει τα ζώα του και έκτοτε είχαν εξαφανιστεί τα ίχνη του, ενώ ο εργάτης επέστρεψε κανονικά στον Αλμυρό.

Ο άτυχος κτηνοτρόφος, που ήταν πατέρας του Αντιδήμαρχου Πολεοδομίας & Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμυρού, Κώστα Νικοβιώτη, φαίνεται ότι αποπροσανατολίστηκε από την ομίχλη και κάποια πτώση σε άγνωστο μονοπάτι, στάθηκε μοιραία.

Για την ανάσυρση του άτυχου κτηνοτρόφου από το απόκρημνο μέρος όπου βρέθηκε, στήθηκε επιχείρηση από τους άνδρες της Ορειβατικής Ομάδας της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Δείτε φωτογραφίες από την ανάσυρση του 73χρονου βοσκού.

Πηγή: LamiaReport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ