Αυτοί είναι οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών ληστών που μεταξύ άλλων είχαν εισβάλει στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή όπου είχαν απειλήσει τις οικιακές βοηθούς με πιστόλια. Οι ληστές είχαν αρπάξει ρολόγια και χρυσαφικά από το σπίτι του λαϊκού τραγουδιστή.

Οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης έμπαιναν στα σπίτια παραβιάζοντας συνήθως είτε τα παράθυρα, είτε τις μπαλκονόπορτες και με την απειλή όπλων, ακινητοποιούσαν τους ενοίκους ενώ υπολογίζεται πως η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

(επ) GOBO ή COBO (ον) ADRIAN ή RONALD του BILBIL και της MILIKA , γεννηθΈΝΤΑ στις 26-11-1984 στην Αλβανία

(επ) HUSI ή HYSI ή THANASSI ή PUTOS ή DHIMAS (ον) VLADIMIR ή ANDREAS ή THANASI ή DHIMAS του KUJTIM ή DHIONIS ή DHILNIS ή DIONISI και της HAVAKO ή VITORI ή VIKTORIA ή AVANA , γεννηθείς στις 10-9-1973 στην Αλβανία

(επ) GENAJ (ον) VLADIMIR του SKENDER και της LILJAN , γεννηθείς στις 30-3-1987 στην Αλβανία

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ