Διακοπές ρεύματος και καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε το πρωί της Παρασκευής τους επιβάτες του Προαστιακού από την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με αναγνώστη του enikos.gr, οι συνεχείς διακοπές ρεύματος δυσκολεύουν την κίνηση των συρμών με αποτέλεσμα να παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στο δρομολόγιο του Προαστιακού προς το αεροδρόμιο.

Όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης, ”είμαστε εγκλωβισμένοι μέσα στον συρμό λόγω διακοπής ρεύματος στο ύψος της Κηφισίας. Είχε ξανά διακοπή ρεύματος πριν από τη Νερατζιώτισσα με αποτέλεσμα να καθυστερήσουμε μισή ώρα. Ξεκινήσαμε με 20 λεπτά καθυστέρηση και το ρεύμα κόπηκε ξανά στο σταθμό Πεντέλης . Προχωρήσαμε πέντε μέτρα και έπεσε ξανά το ρεύμα. Εγκλωβιστήκαμε ξανά λίγο μετά τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Μετά μας ενημέρωσε ο οδηγός ότι γίνονται προσπάθειες από τη ΔΕΗ να επανέλθει το ρεύμα. Φτάσαμε στην Παλλήνη. Μας ζήτησαν να εγκαταλείψουμε τον συρμό. Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνουμε”.

 Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα αποκατασταθεί η ζημιά. 

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected].

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ