Πέταξε το εγγόνι της στα σκουπίδια γιατί φοβήθηκε “τι θα έλεγε ο κόσμος” – Τι είπε και “άδειασε” την 19χρονη

Ρόλο-κλειδί στο ειδεχθές έγκλημα της Πετρούπολης έπαιξε η μητέρα της 19χρονης η οποία ήταν εκείνη που πέταξε το εγγόνι της στα σκουπίδια

Μητέρα της 19χρονης: “Τι θα έλεγε ο κόσμος αν το μάθαινε….”

Στην δική της προανακριτική απολογία, η μητέρα της 19χρονης ισχυρίστηκε, σε αντίθεση με τα όσα είπε η κόρη της πως κατάλαβε τι συνέβη αφού γεννήθηκε το μωρό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε “ο σύζυγός μου πέθανε από καρκίνο το 2012. Ήρθαμε στην Αθήνα από την Λήμνο και ο γιος μου δουλεύει και η κόρη μου πηγαίνει σχολείο για να γίνει φαρμακοποιός. Στα τέλη του Φλεβάρη 2018 η κόρη μου, μου είπε πως πονάει η μέση της και εγώ δεν έδωσα σημασία γιατί πίστευα πως είναι από την περίοδο που έχουν οι γυναίκες.

Μετά από δύο μέρες ήταν στο μπάνιο για ώρα και μπήκα με το ζόρι στο μπάνιο. Της έριξα ένα χαστούκι για να μιλήσει γιατί δεν απαντούσε. Τότε μου έδωσε μια σακούλα και μου είπε να την πάρω να την πετάξω. Είδα μέσα το μωρό το οποίο ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι.

Μου φάνηκε πεθαμένο και είδα ότι μέσα στο στόμα του είχε χαρτιά. Τρελάθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω. Ρωτούσα συνέχεια γιατί έβαλε το μωρό μέσα στη σακούλα και γιατί έβαλε τα χαρτιά στο στόμα του. Της είπα ότι δεν έπρεπε να κάνει αυτό το κακό, γιατί θα μπορούσαμε να δίναμε κάπου το μωρό, όπως σε μια οικογένεια που δεν έχει παιδιά. Δεν μου απαντούσε.

Μετά ξαναείδα ότι δεν ζει το μωρό και αφού είχε πεθάνει και δεν μπορούσαμε να το δώσουμε κάπου, αναγκάστηκα να πάω να το πετάξω. Άνοιξα τον πρώτο κάδο που βρήκα μπροστά μου και πέταξα την σακούλα με το μωρό. Δεν παράχωσα τη σακούλα, απλά την άφησα μέσα…

Τη ρώτησα γιατί έμεινε έγκυος, ποιος είναι ο πατέρας, γιατί έβαλε χαρτιά στο στόμα του μωρού, αλλά απάντηση δεν έπαιρνα. Μετά από δύο μέρες είδα κόσμο μαζεμένο γύρω από τον κάδο. Γινόταν χαμός, αστυνομία, κανάλια. Άνοιξα την τηλεόραση και είδα πως έλεγαν για ένα πεθαμένο μωρό. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα να πάρω ένα πιστόλι και να το βάλω στο κεφάλι μου.

Η κόρη μου έκλαιγε όλη την ημέρα και δεν μου μιλούσε. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Φοβόμουν μήπως πάει φυλακή το παιδί μου ή εγώ. Ντρεπόμουν και τον κόσμο. Τι θα έλεγαν οι γείτονες και οι συγγενείς αν το μάθαιναν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ