Σκηνές Φαρ Ουέστ στη Λαμία – Τους έστησαν καρτέρι και έβγαλαν πιστόλι επειδή ένας άνδρας “έκλεψε” τη γυναίκα από τον κουνιάδο του – ΦΩΤΟ

Χαμός έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας. Την ώρα που δύο Ρομά, ένας άντρας και μία γυναίκα, διέσχιζαν με το αυτοκίνητό τους την οδό Μπότσαρη έπεσαν πάνω στο καρτέρι που τους είχαν στήσει δύο ομόφυλοί τους, κλείνοντάς τους τον δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος προσπάθησε να στρίψει μπαίνοντας σε αδιέξοδο. Τότε, οι νεαροί που είχαν στήσει το καρτέρι πλησίασαν το ζευγάρι με απειλητικές διαθέσεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των περίοικων ένας εκ των δύο κρατούσε πιστόλι ενώ αμφότεροι (αυτοί που έκαναν το μπλόκο) άρχισαν να τους βρίζουν, άρπαξαν την γυναίκα βίαια και την χτύπησαν ενώ στη συνέχεια της έκλεψαν την τσάντα, η οποία περιείχε 850 ευρώ.

Οι περαστικοί δεν επενέβησαν στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε απλά παρακολουθούσαν εμβρόντητοι τα όσα συνέβησαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Μετά το βίαιο επεισόδιο οι δράστες εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητό τους προς την Μάρκου Μπότσαρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των Ρομά φέρεται να «έκλεψε» την γυναίκα από τον κουνιάδο του και για αυτό τον λόγο άνοιξε η συγκεκριμένη βεντέτα!

ΠΗΓΗ: Lamianow.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ