Τραγωδία με δύο νεκρούς στον Κηφισό- Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συνέθλιψε δύο αυτοκίνητα- ΦΩΤΟ – BINTEO

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα με τους δύο νεκρούς και τον έναν σοβαρά τραυματία που σημειώθηκε κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, λίγο πριν από τις 6 το πρωί.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε δύο αυτοκίνητα.

Στον λογαριασμό στο twitter της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας υπήρξε ενημέρωση για την ανάσυρση των τριών ατόμων από τα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο οδηγός της νταλίκας βρέθηκε θετικός στο πρώτο αλκοτέστ που του έγινε στο σημείο της τραγωδίας.

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο αναγνώστη λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα στον Κηφισό

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα και η νταλίκα έχει “διπλώσει” στον δρόμο. Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό

Ουρές χιλιομέτρων έχει δημιουργηθεί εξαιτίας του θανατηφόρου τροχαίου που έγινε νωρίς το πρωί στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του ΙΚΕΑ.

Σύμφωνα με την τροχαία, αυτήν την ώρα το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί.

Οι φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr είναι χαρακτηριστικές από το κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικρατεί στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ