Νέα μαρτυρία ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση εξαφάνισης του 32χρονου Θάνου – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου από τη Ναύπακτο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη κάτω από περίεργες συνθήκες.

Το θρίλερ άρχισε όταν οι γονείς του Θάνου Ακριβού, που μίλησαν μαζί του το βράδυ της Τετάρτης, ταξίδεψαν την επομένη από τη Ναύπακτο για τον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα που κατοικεί ο γιος τους. Δεν τον βρήκαν και ανήσυχοι δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Τροχαία εντόπισε το μαύρο αυτοκίνητο του 32χρονου στον επαρχιακό δρόμο της Στέρνας, στην περιοχή Πανόραμα του Άργους. Το αυτοκίνητο δεν ήταν κλειδωμένο, τα κλειδιά ήταν στη μίζα και μέσα σε αυτό υπήρχαν χρήματα και τραπεζικές κάρτες. Από τις αποδείξεις διοδίων που βρέθηκαν μέσα στο όχημα, προέκυψε ότι ο Θάνος Ακριβός ταξίδεψε το μεσημέρι της Τετάρτης από την Καλαμάτα προς την Αθήνα και τα μεσάνυχτα πέρασε τα διόδια του Άργους.

Ένας μάρτυρας που εργάζεται ακριβώς απέναντι είπε ότι γύρω στις 8 το πρωί της Παρασκευής ο 32χρονος ζήτησε βοήθεια για να γεμίσει τη μπαταρία του αυτοκινήτου του. Πιθανολογείται, ότι την Παρασκευή βρισκόταν στο Πανόραμα με άδεια μπαταρία στο αυτοκίνητό του αλλά και στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο πατέρας του αγνοούμενου μιλώντας στο npress.gr αποκάλυψε ότι ο ιδιοκτήτης ενός συνεργείου αυτοκινήτων της περιοχής είδε ότι ο 32χρονος βρισκόταν στο όχημά του έως τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής.

“Τη μία άνοιγε το καπό, την άλλη το πορτ-παγκάζ και γενικά φαινόταν να είναι σε απόγνωση” είπε χαρακτηριστικά.

Οι Αρχές αναζητούν και ένα άλλο ασημί αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου φέρεται ότι βοήθησε την Πέμπτη τον 32χρονο. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι το αυτοκίνητο αυτό “πλεύρισε” το αμάξι του Θάνου Ακριβού και άνοιξαν το καπό σε μία προσπάθεια να τροφοδοτήσει την μπαταρία του από τη δική του. Στο αυτοκίνητο του αγνοούμενου, η μπαταρία βρίσκεται στο πίσω μέρος, κάτι που προφανώς δεν γνώριζε κανένας από τους δύο οδηγούς, με αποτέλεσμα ο μυστηριώδης άγνωστος να φύγει. Η Ασφάλεια τον αναζητεί καθώς ενδεχομένως θα βοηθήσει στην έρευνα.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ