Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: Την σκότωσε για 25 ευρώ – Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύλληψη του δράστη

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο μετά τη σύλληψη του 58χρονου δράστη.

Συγκλονιστική ήταν η αποκάλυψη που έκανε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της άτυχης εφοριακού,μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Η τσάντα της Δώρας περιείχε μόλις 5 ευρώ και το κινητό της που το πούλησε έναντι 20 ευρώ”, είπε ο κ. Λύτρας.

“Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και αναμένουμε τη δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της” τόνισε , ενώ ερωτηθείς εάν θα κινηθεί με ένδικα μέσα σχετικά με τις επιθέσεις που δέχθηκε ο πατέρας της Δώρας και τα δημοσιεύματα που τον στοχοποιούσαν είπε:

“Κατά της οικογένειάς του, ήδη τον έχω συμβουλέψει να μην κάνει τίποτα. Αλλά δέχθηκε πολλή λάσπη από πολλά ΜΜΕ. Πολλά σχόλια τον φωτογράφιζαν, να έχει χάσει το παιδί του και να μην μπορεί να κυκλοφορήσει για τον θεωρούσαν ύποπτο. Κατά κάποιων μέσων θα κινηθούμε σίγουρα νομικά”.

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη: Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δολοφόνος – ΒΙΝΤΕΟ

«Θέλω να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης και έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Κώστας Ζέμπερης,πατέρας της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β’ νεκροταφείο,

Ο κ. Ζέμπερης έδωσε συγχαρητήρια στην αστυνομία, ενώ ευχαρίστησε τους δικηγόρους του και τα ΜΜΕ, εκτός από κάποιους δημοσιογράφους, που, όπως είπε, τον κατηγόρησαν και στους οποίους θα απαντήσει.

«Αισθάνθηκα πικρία το προηγούμενο διάστημα για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκα από μερίδα δημοσιογράφων και ο δικηγόρος μου έχει εν λευκώ εξουσιοδότηση να απαντήσει ανάλογα», ανέφερε πατέρας της Δώρας Ζέμπερη.

Σε βάρος του άνδρα που συνελήφθη ως δράστης, ασκήθηκε ποινική δίωξη για σειρά κακουργημάτων που σχετίζονται με τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για

-ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

-ληστεία η οποία τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα

-παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία

Στον εισαγγελέα διαβιβάστηκε μόνο η δικογραφία για την έκδοση εντάλματος σύλληψης και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιoν των δικαστικών αρχών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ