Ο Πιτσιλής για την επίθεση με κρέμα κρέπας κατά εφοριακών: Δεν πτοούμαστε – ΒΙΝΤΕΟ

"Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, χειροδικίες, απειλές και κουτοπονηριές που δεν ταιριάζουν σε πολίτες πολιτισμένης χώρας ..."

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Νέα επίθεση δέχθηκαν εφοριακοί, αυτή τη φορά σε κατάστημα εστίασης στη Λευκάδα. Ο ιδιοκτήτης , αρνούμενος τον έλεγχο, περιέλουσε με μείγμα κρέπας τους ελεγκτές.

Για το θέμα μίλησε στον ΣΚΑΪ ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό και τόνισε:

«Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, χειροδικίες, απειλές, κουτοπονηριές και γενικά συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε πολίτες πολιτισμένης χώρας θα αποφύγουν τον έλεγχο και τις υποχρεώσεις τους. Αυταπατώνται και στην πράξη υφίστανται πολλαπλάσιες συνέπειες» .

Η ΑΑΔΕ δεν θα ανεχτεί κανένα τέτοιο φαινόμενο, δήλωσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν πτοούν κανέναν από εμάς».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.