Φρόντισε σωστά την επιδερμίδα σου

Πλένεις δύο φορές την ημέρα το πρόσωπο σου και θεωρείς ότι είσαι καλυμμένη με την περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας σου. Τι έχει να πει όμως το πρόσωπό σου; Όσο περνάνε τα χρόνια πρέπει να μάθεις να «διαβάζεις» τις ανάγκες του δέρματός σου, πριν να είναι πολύ αργά….

Δες τα 3 βασικά σημάδια που δείχνουν ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις στην περιποίησή σου το συντομότερο:

Ρυτίδες σε νεαρή ηλικία:

Οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης έκαναν την εμφάνισή τους στα 20+; Αυτό είναι συνήθως δείγμα απρόσεκτης δερματολογικά συμπεριφοράς. Βγαίνεις στον ήλιο χωρίς αντηλιακή προστασία, δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κρέμα νυκτός και ημέρας στη ζωή σου, ή ακόμα χειρότερα δεν καθαρίζεις σωστά την επιδερμίδα σου από τα καυσαέρια και τις άσχημες περιβαλλοντολογικές συνθήκες… Από εδώ και πέρα φρόντισε να είσαι πιο σχολαστική στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου σου για να βελτιώσεις την υφή του δέρματός σου.

Ακμή σε μεγάλη ηλικία:

Στην εφηβεία η ακμή είναι συνήθως αποτέλεσμα ορμονολογικών αλλαγών, αν όμως εμφανιστεί στην ενήλικη ζωή σου ίσως να είναι κάτι παραπάνω από… τρελαμένες ορμόνες. Το υπερβολικό άγχος, η κακή διατροφή, η κούραση, τα λάθος προϊόντα περιποίησης είναι μερικοί από τους πιο βασικούς παράγοντες εμφάνιση ακμής σε μεγάλη ηλικία. Τι μπορείς να κάνεις; Το πρώτο βήμα είναι να προμηθευτείς ένα σαπούνι προσώπου για επιδερμίδες με ακμή, και να καθαρίζεις πολύ σχολαστικά το πρόσωπό σου. Μια επίσκεψη σε δερματολόγο, είναι το δεύτερο βασικό βήμα για να επιλύσεις μια και καλή το πρόβλημα σου.

Ξηροδερμία… από το πουθενά:

Αν δεν έχεις ξηρή επιδερμίδα από τη φύση σου, και βλέπεις το πρόσωπό σου πιο αφυδατωμένο και ξερό από ποτέ, πρέπει να παραξενευτείς… Βρες μια σούπερ ενυδατική κρέμα που να ταιριάζει με τον τύπο της επιδερμίδας σου, για να χαρίσει πάλι λάμψη στο πρόσωπό σου. Χρησιμοποίησέ τη πρωί-βράδυ για να δεις αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ