Ο Γκλέτσος, η ιστορία και το iPad

Ο Τάσος Βούλγαρης εμπνευστής της εφαρμογής “Greece: History & Culture” για iPhone και iPad, “κάνει μάθημα” στον Απόστολο Γκλέτσο…«Θα στηρίξουμε και θα προωθήσουμε με κάθε τρόπο την καταπληκτική αυτή εφαρμογή του Τάσου και του Δημήτρη, που μας απέδειξαν ότι οι Έλληνες δεν το βάζουν κάτω και μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Και βέβαια εμείς στην Ανατολική Φθιώτιδα είμαστε ακόμη πιο ικανοποιημένοι γιατί τα δύο αδέλφια είναι από τον Αχινό», είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας, μετά την συνάντηση που είχε στο γραφείο του με τον Τάσο Βούλγαρη.

Στόχος μας είναι να διοργανώσουμε ένα διεθνές συνέδριο στη Στυλίδα το Φθινόπωρο για να προβάλλουμε σε παγκόσμιο επίπεδο τη δουλειά των παιδιών, τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε τι δήλωσαν αμέσως μετά τη συνάντησή τους:

Τα δύο αδέλφια από τον Αχινό της Ανατολικής Φθιώτιδας, οι Δημήτρης και Τάσος Βούλγαρης, αρχαιολόγος και προγραμματιστής αντίστοιχα, είναι οι εμπνευστές της εφαρμογής «Greece: History and Culture» για iPhone και iPad. Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι που εμπνεύστηκαν να φέρουν την Ελληνική ιστορία, προϊστορία και πολιτισμό στο… “χέρι” μας. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι η πρώτη και, μέχρι στιγμής, μοναδική εφαρμογή για iPhone και iPad, που παρουσιάζει την Ιστορία της Ελλάδας ενώ μάλιστα σημειώνει τεράστια επιτυχία καθώς έχει κατακτήσει από τις πρώτες μέρες τις κυκλοφορίας της, την κορυφή του App Store της Apple στην Ελλάδα. Πηγή: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ