Λαμία – Έντονη χιονόπτωση στην εθνική οδό – Απαγορευτικό για φορτηγά

Έντονη χιονόπτωση μέχρι και αυτή την ώρα στη νότια Φθιώτιδα και τη Βοιωτία, όπου όλη τη νύχτα δόθηκε αγώνας για να παραμείνει ανοιχτή η εθνική οδός. Το περισσότερο χιόνι έχει πέσει από την Αρκίτσα μέχρι και το Κάστρο.

Το χιόνι στις παραλίες της Λοκρίδας έφτασε μέχρι τη θάλασσα. Στο ύψος του Μαρτίνου και σε άλλες περιοχές το χιόνι είναι περίπου στους 20 πόντους και η χιονόπτωση συνεχίζεται.

Στις 3 τα ξημερώματα δόθηκε απαγορευτικό από την Τροχαία για τα φορτηγά τα οποία δεν μπορούν να κινηθούν στο εθνικό δίκτυο της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας μέχρι νεοτέρας. «Λόγω χιονόπτωσης δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, και στα δύο ρεύματα» επισημαίνει η τροχαία.

Οι αλατιέρες και τα μηχανήματα δουλεύουν ασταμάτητα και μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί κάποια ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο όσοι θα ταξιδέψουν στον άξονα Αθηνών – Λαμίας καλό θα είναι να έχουν μαζί τους αλυσίδες.

Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία προς Καρπενήσι, ενώ κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στο δρόμο προς Δομοκό και προς Μπράλο.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Σφοδρή χιονόπτωση στον περιφερειακό Γαλατσίου – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ