Νέα στοιχεία για το θάνατο της 16χρονης που είχε επισκεφτεί οδοντίαντρο στους Αγίους Σαράντα -ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 16χρονης από τα Ιωάννινα, η οποία έχασε τη ζωή της πριν από δύο χρόνια, μετά από επίσκεψή της σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.

Σύμφωνα με τη γνωμάτευση Έλληνα ιατροδικαστή, από τη σορό της ανήλικης κοπέλας έλειπαν ο εγκέφαλος και σχεδόν όλα τα ζωτικά της όργανα, ενώ στον οργανισμό της εντοπίστηκε και μεγάλη ποσότητα λιδοκαΐνης, ουσία που χορηγείται ως τοπικό αναισθητικό.

Η 16χρόνη έφυγε από τα Ιωάννινα με προορισμό τους Άγιους Σαράντα λόγω οικονομικών προβλημάτων, προκειμένου να ρυθμίσει τα σιδεράκια της. Εκεί, ανέλαβε να την πάει ένας οδηγός ταξί, γνωστός της μητέρας του κοριτσιού. Στην οδοντιατρική κλινική όπου πήγε, έγινε ένας τυπικός έλεγχος στα σιδεράκια, χωρίς να της χορηγηθεί κανένα είδος φαρμάκου, όπως υποστηρίζει η οδοντίατρος.

Λίγο αργότερα, ξεκίνησε με τον οδηγό του ταξί για να επιστρέψει στα Ιωάννινα. Στη διαδρομή, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η επίσημη εκδοχή από Αλβανούς ιατροδικαστές, είναι ότι η κοπέλα “έφυγε” από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Οι γονείς όμως ζήτησαν να γίνει νεκροψία και στην Ελλάδα, καθώς ο πατέρας της πάντα πίστευε ότι κάτι άλλο συνέβη στην κόρη του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αλβανία.

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης:

Το έγγραφο που εξόργισε τον Κούγια στη δίκη Γιακουμάκη

Απήγαγαν και κακοποίησαν 17χρονο Πακιστανό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ