Η εισαγγελέας για τον πατέρα της Άννυ και τον φίλο του: “Σκότωσαν με οξύ και βίαιο τρόπο” – BINTEO

Η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η φρικτή υπόθεση δολοφονίας και τεμαχισμού της Άννυ, ζήτησε στην αγόρευσή της να κηρυχθούν ένοχοι χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, όπως κατηγορούνται, ο πατέρας της 4χρονης, Στανισλάβ Μπακατσίεβ (Σάββας) και ο φίλος του Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι). 

Η εισαγγελέας στην αγόρευση της δέχθηκε ότι οι δυο κατηγορούμενοι δολοφόνησαν πρώτα την Άννυ, ότι το παιδί δηλαδή δεν βρέθηκε νεκρό όπως ο πατέρας της υποστηρίζει, και αυτό το έκαναν για λόγο που μόνο εκείνοι ξέρουν και προς το παρόν φαίνεται ο λόγος αυτός να παραμένει άγνωστος στο δικαστήριο!

Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε να απαλλαγεί από το κακούργημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο η μητέρα της μικρής Άννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα.

Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της κατηγορουμένης μόνο για το πλημμέλημα της ψευδορκίας, για το οποίο ακόμη και αν η κατηγορουμένη καταδικαστεί θα παραμείνει ελεύθερη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” στην αίθουσα του δικαστηρίου οι περισσότεροι έκλαιγαν όταν άκουγαν τις φρικτές λεπτομέρειες του τεμαχισμού της Άννυ.

 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Παραμένουν τα φρικτά ερωτήματα για τον φόνο της Άννυ – Τι υπονόησε ο Νικολάι

Νικολάι: Το βράδυ της δολοφονίας της Άννυ πήγαμε σε ντισκοτέκ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νικολάι αρνήθηκε κάθε σχέση με τη δολοφονία της Άννυ

Η μητέρα της Άννυ στην απολογία της: Δεν ανησυχούσα για την κόρη μου…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ