Μυστήριο με τον φάκελο της υπόθεσης του θανάτου της 4χρονης Μελίνας – Τι λέει ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ στο enikos.gr

Ο φάκελος της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη δεν είναι ούτε στο νοσοκομείο, ούτε στη ΔΥΠΕ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο enikos.gr ο υποδιοικητής της Διοίκησης 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠΕ Κρήτης), Στέλιος Δημητρακόπουλος.

«Ο φάκελος, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από το νοσοκομείο, δεν είναι στα χέρια τους», ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος, προσθέτοντας ότι δεν έχει φτάσει ούτε στη Διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Αναφορικά με την ΕΔΕ, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι είναι σε εξέλιξη, ενώ σχετικά με την ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, ο υποδιευθυντής της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης είπε: «Λογικά, πρέπει να είναι στα χέρια της εισαγγελίας. Δεν έχει φτάσει σε εμάς, ούτε προβλέπεται, από ότι ξέρω».

«Θεωρώ ότι αυτή η υπόθεση έπρεπε να είχε εξεταστεί, εκφράζοντας προσωπική γνώμη, και να είχε κλείσει στο Κεντρικό Πειθαρχικό», τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Όσο για το που οφείλεται αυτή η καθυστέρηση, ο υποδιοικητής απάντησε: «Δεν μπορώ να το γνωρίζω. Θα πρέπει να μιλήσετε με κάποιον από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο. Δεν μπορώ να φανταστώ που οφείλεται, γιατί είναι μία υπόθεση που, κακά τα ψέματα, έχει απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη. Ένα πολύ δραματικό γεγονός. Θα έπρεπε όλες οι πτυχές αυτής της υπόθεσης να διερευνηθούν κατά το συντομότερο δυνατό τρόπο».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Χάθηκε ο φάκελος με τις καταγγελίες για την υπόθεση της 4χρονης Μελίνας 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ