Θρήνος και οδύνη στο τελευταίο αντίο για τον κυβερνήτη – ΦΩΤΟ

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα συγγενείς, φίλοι και οι Ένοπλες Δυνάμεις αποχαιρέτησαν τον υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση... ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα συγγενείς, φίλοι και οι Ένοπλες Δυνάμεις αποχαιρέτησαν τον υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση, κυβερνήτη του ελικοπτέρου ΑΒ-212, ο οποίος έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, όταν το ελικόπτερο συνετρίβη σε απόκρημνη πλαγιά της Κινάρου, διεξάγοντας τακτικό παίγνιο, στο πλαίσιο της άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ 2/2016.

Το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία και άγημα του Πολεμικού Ναυτικού απέδωσε τιμές. Δύο λέξεις βγήκαν από το στόμα των παρευρισκομένων: “Αθάνατος. Ήρωας”.

Στην εξόδιο ακολουθία, που εψάλη στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση Αττικής, παραβρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πηγή φωτογραφιών: filathlos.gr

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί ο πατέρας του αξιωματικού Κωνσταντίνου Πανανά – ΒΙΝΤΕΟ

“Να αποκαλυφθεί η αλήθεια” δηλώνει η ξαδέλφη του Τουλίτση – ΒΙΝΤΕΟ

Τα τρία παλικάρια του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσαν στην Κίναρο – ΦΩΤΟ