Εξαιρετικά επικίνδυνα τα φυτικά έλαια στο μαγείρεμα

Το τηγάνισμα σε φυτικά έλαια απελευθερώνει τοξικές χημικές ουσίες που συνδέονται με τον καρκίνο και άλλες ασθένειες.

Το ηλιέλαιο και το καλαμποκέλαιο αποδείχτηκαν τα πιο επικίνδυνα έλαια, σύμφωνα με σειρά πειραμάτων, ξεπερνώντας σε τοξικότητα το ζεσταμένο βούτυρο, το ελαιόλαδο και καθώς και το λάδι καρύδας.

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αλάτι – Τι αρνητικό προκαλεί στην υγεία μας;

5 τρόποι για να έχεις ωραίο σώμα χωρίς γυμναστήριο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ