Από πνιγμό κατέληξε ο τέταρτος νεκρός που εντοπίστηκε στο Μενίδι

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό που εντοπίστηκε χθες το βράδυ σε ρέμα του Μενιδίου.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό, Σωτήρης Μπουζιάνης, προσδιόρισε τον πνιγμό εντός ύδατος ως αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Η χρονική περίοδος θανάτου προσδιορίζεται στην περασμένη εβδομάδα, έτσι ενισχύονται ακόμη περισσότερο οι φόβοι, ότι ο άτυχος άνδρας είναι ο τέταρτος νεκρός της φονικής κακοκαιρίας που χτύπησε την περασμένη Πέμπτη την Αττική.

Υπενθυμίζουμε ότι το πτώμα του άγνωστου άνδρα εντόπισε μια κάτοικος της περιοχής στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Αγίου Κωνσταντίνου μέσα στη ρεματιά με τη σορό να είναι σκεπασμένη από χώματα και πέτρες.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της πυροσβεστικής που ανέσυραν το άψυχο σώμα, όμως δεν εντοπίστηκε κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στα στοιχεία ταυτότητας του νεκρού.

Οι αρχές αναζητούν τα στοιχεία του άνδρα, όμως μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει και προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν είχε δηλωθεί εξαφάνιση του από τους συγγενείς του.

Εάν κάτι τέτοιο δεν έχει αποτέλεσμα θα γίνει έλεγχος στα δακτυλικά αποτυπώματα της σορού για να εντοπιστούν τα στοιχεία.

Διαβάστε επίσης:

Ανασύρθηκε η σορός του άτυχου άνδρα στο Μενίδι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ