Συνεχίζεται η κακοκαιρία – Πότε αναμένεται βελτίωση

Θα συνεχιστεί η κακοκαιρία σε όλη τη χώρα τις επόμενες ημέρες, με βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας. 

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Την Τετάρτη αναμένονται στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημενες με τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος ο καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν και θα παραμείνουν στην ανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στα βορειοανατολικά βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Την Πέμπτη στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες τις πρωινές ώρες πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά. Το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Παρασκευή 25-09-2015 και Σάββατο 26-09-2015 καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. βελτίωση από το απόγευμα του Σαββάτου και από τα δυτικά. άνεμοι: στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα δυτικά μεταβλητοί με την ίδια ένταση. θερμοκρασία: σε μικρή πτώση, ως προς τις μέγιστες κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Κυριακή 27-09-2015 και Δευτέρα 28-09-2015 καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. τοπικές βροχές μικρής διαρκείας είναι πιθανό να σημειωθούν στα ανατολικά και νότια. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση τη Δευτέρα στα 4 με 6 μποφόρ. θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ