Συνελήφθη μοντέλο με 27 κιλά κοκαΐνης

Της Αθανασίας Αγγελόπουλου

Ως εμπλεκόμενος στη διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης συνελήφθη 36χρονος Έλληνας (Δ.Χ.), γνωστό μοντέλο κατά το παρελθόν με καριέρα στο εξωτερικό. Η ποσότητα των 27 κιλών ήταν κρυμμένη σε σκραπ στον Ασπρόπυργο, ενώ για την υπόθεση συνελήφθησαν επίσης δυο Λατινοαμερικάνοι.

Το μοντέλο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη όπως είπε στο enikos. gr  ο δικηγόρος του Σάκη Κεχαχιόγλου :  «Αντίγραφο της δικογραφίας θα λάβουμε την Δευτέρα . Είναι πρόωρο να διατυπωθούν εκτιμήσεις και συμπεράσματα πριν την ενδελεχή μελέτη της δικογραφίας και την επαφή και συνεννόηση με τον εντολέα μου . Είναι σαφές ότι η κατάσχεση της ποσότητας αυτής αποτελεί σημαντική επιτυχία της δίωξης ναρκωτικών αλλά ο ρόλος και ο βαθμός εμπλοκής καθενός από τους συλληφθέντες είναι ζήτημα προς απόδειξη» σημειώνει ο κ. Κεχαγιόγλου.

 

 

«Οι αρχικές εκτιμήσεις των διωκτικών αρχών στηρίζονται σε υπόνοια ενοχής η σε απλές ενδείξεις . Η οποιαδήποτε διατύπωση κρίσης είναι παρακινδυνευμένη αφού βρισκόμαστε σε να πρόωρο δικονομικό στάδιο. Θα εκτιμήσουμε το αποδεικτικό υλικό και θα διατυπώσουμε τους ισχυρισμούς μας» δήλωσε στο enikos. gr  ο έτερος συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Γκαβέλας .

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ