Αδυνατίζουν καλύτερα όσοι κόβουν τα λιπαρά και όχι το ψωμί

Ο περιορισμός των λιπαρών στη διατροφή οδηγεί σε καλύτερο αδυνάτισμα απ’ ό,τι ο περιορισμός των υδατανθράκων, σύμφωνα με μία νέα αμερικανική μελέτη.

Όπως έδειξε, είτε κόψει κανείς το βούτυρο, το μπέικον και τις κρέμες γάλακτος, είτε το ψωμί και τα μακαρόνια, βάρος θα χάσει αφού θα τρώει λιγότερες θερμίδες.

Ωστόσο όταν κόβει τα λιπαρά, χάνει περισσότερο σωματικό λίπος και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό διότι σημαίνει πως δύσκολα θα ξαναπάρει τα χαμένα κιλά.

Διαβάστε την συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ