Έξαρση της εγκληματικότητας στα Τρίκαλα

Περιστατικά πρωτοφανούς χαρακτήρα καταγράφονται τον τελευταίο μήνα στην πόλη των Τρικάλων και στην ευρύτερη περιοχή με εφόδους διαρρηκτών σε σπίτια και ξυλοδαρμούς των θυμάτων. Τον τελευταίο μήνα μάλιστα τα περιστατικά είναι πολλά και ιδιαίτερα ανησυχητικά.

Συγκεκριμένα, ληστές μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένων στην Πιαλεία Τρικάλων, τους χτύπησαν, τους έδεσαν και τους πήραν όλες τις οικονομίες τους (περί τις 10.000 €). Λίγες μέρες μετά επιχείρησαν να μπουν 9.30 το βράδυ σε σπίτι γνωστού Τρικαλινού επιχειρηματία, στο κέντρο της πόλης, την ώρα που εκεί βρίσκονταν η σύζυγός του με τα δυο ανήλικα παιδιά τους. Η γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες οι οποίοι εγκατέλειψαν τη προσπάθειά τους να ανοίξουν την μπαλκονόπορτα και… έπεσαν από το δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας.

Πιο πρόσφατο κρούσμα μόλις προχθές, το απόγευμα της Τετάρτης, στις 8.30 μ.μ. όταν μπήκαν σε σπίτι επιχειρηματία (… και πάνω σε κεντρικό δρόμο) χτύπησαν αυτόν και την γυναίκα του και τελικά πήρε… 100 € και το αυτοκίνητό του.

ΠΗΓΗ: Trikalavoice.gr

Διαβάστε επίσης:

Η πρωτότυπη “μουσική” διάβαση στα Τρίκαλα – ΦΩΤΟ

Τρίκαλα – Σπίτι στις φλόγες

‘Ενας τραυματίας σε τροχαίο με πρώην βουλευτή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ