“Η Στέλλα μας σήμερα θα ζούσε” – ΒΙΝΤΕΟ

Δικαιωμένη αισθάνεται η οικογένεια της Στέλλας Ακουμιανάκη με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων, που έκρινε ενόχους και τους τρεις κατηγορούμενους για τον χαμό της κόρης τους το 2011.

«Το παιδί μας προφανώς δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω και υπό αυτή την έννοια η απόφαση του δικαστηρίου περισσότερο, όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, μας πικραίνει γιατί μας διαβεβαίωσε το δικαστήριο, σήμερα, ότι αν κάποιοι άνθρωποι δεν είχαν αυτά τα κτηνώδη ένστικτα στο μυαλό τους και αν κάποιοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους, το παιδί μας σήμερα θα ζούσε», λέει ο πατέρας της 16χρονης Στέλλας, σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου.

Ενώ και οι συνήγοροι της οικογένειας με τη σειρά εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση του δικαστηρίου Χανίων, με την Αλεξάνδρα Σπανάκη να λέει πως «Αισθάνεται δικαιωμένη η πολιτική αγωγή» και τον Ανδρέας Αργυρόπουλος να δηλώνει πως «Αποδείχθηκε ότι η πολιτική αγωγή δεν κυνηγούσε φαντάσματα»

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου κατηγορούμενου που βρισκόταν το μοιραία βράδυ με τη Στέλλα και ο οποίος κρίθηκε ένοχος, ανέφερε ότι περιμένουν από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο την πλήρη δικαίωσή του.

Η δίκη του δεύτερου κατηγορουμένου, ο οποίος ήταν εκείνο το βράδυ με τη Στέλλα Ακουμιανάκη και τον 27χρονο, θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Ο φάκελος, ωστόσο, ενδέχεται να ξανανοίξει για άλλους δυο ειδικευόμενους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου για τους οποίους το ΜΟΔ Χανίων μετά από πρόταση του εισαγγελέα, έκρινε ότι προκύπτουν ευθύνες και πρόκειται να διαβιβάσει τη δικογραφία στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Πηγή: flashnews.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ένοχοι και οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας

Κρήτη- Ένοχοι για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ