Ο πατέρας της 22χρονης στην υπόθεση Ξηρού: Να μη φοβάται… να παραδοθεί – ΒΙΝΤΕΟ

“Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν κρύβεται, αν έχει κάνει οτιδήποτε, να μη φοβάται, να παραδοθεί. Σαν οικογένειά της, θα είμαστε δίπλα της” δήλωσε στο STAR o πατέρας της Αγγελικής, της 22χρονης που φέρεται ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση Ξηρού.

Η Αγγελική όπως είπε σπούδαζε κοινωνιολογία στην Κομοτηνή και σκόπευε να πάρει ειδίκευση στον τομέα της εγκληματολογίας. Ο πατέρας της σημείωσε ότι δεν τους είχε δείξει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα,  ωστόσο όπως είπε είχε να επικοινωνήσει μαζί της δύο μήνες.

“Μας είπε ότι έχασε το τηλέφωνό της. Εγώ ήξερα ότι ήταν Κομοτηνή . Αυτή την εντύπωση είχα. Και ξαφνικά είδα άλλα πράγματα. Δεν ξέρω το τι ισχύει, τι δεν ισχύει” τόνισε.

“Δεν υπήρχε λόγος να πάμε στην Κομοτηνή” συνέχισε ο πατέρας της 22χρονης: “Εγώ υπολόγιζα ότι δεν μας έπαιρνε τηλέφωνο για να τελειώσει τις σπουδές της, ότι ήθελε να καθίσει Κομοτηνή για να διαβάσει, και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι είχε κάποια σχέση.”

“Είδα τη φωτογραφία της στην τηλεόραση και πήγα μόνος μου στην αστυνομία. Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Αγγελικής.

 

 

Διαβάστε επίσης

Μακάβριο εύρημα αποκάλυψε η θάλασσα

Καυγάδισε σε μπαρ με το δολοφόνο του ο Έλληνας καθηγητής

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ