Ληστεία αποκάλυψε… high-tech θερμοκήπιο χασίς

Ληστεία αποκάλυψε… high-tech θερμοκήπιο χασίς

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί όταν εισέβαλαν στο σπίτι ενός από τους δράστες ληστείας σε ξενοδοχείο. Ένα από τα δωμάτια το είχε μετατρέψει σε high-tech θερμοκήπιο ναρκωτικών! Το δωμάτιο του σπιτιού, είχε πλήρη εξοπλισμό εργαστηρίου παραγωγής κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk).

Κατασχέθηκαν πάνω από 6 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 16 δενδρύλλια κάνναβης, ηλεκτρικοί λαμπτήρες εκπομπής θερμότητας, σύστημα εξαέρωσης για την διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών καλλιέργειας, ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας κ.α.

Σε ότι αφορά τη ληστεία, ο 35χρονος μαζί με δύο άγνωστους  συνεργούς του, μπήκαν σε ξενοδοχείο στη Λιβαδειά και με τη απειλή κυνηγετικού όπλου ακινητοποίησαν την 84χρονη ιδιοκτήτρια και έναν 26χρονο υπάλληλο και άρπαξαν χρήματα, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και το πορτοφόλι του 26χρονου.

Οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον 35χρονο σε περιοχή της Αττικής και στη συνέχεια, παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, όπου συνελήφθη και ο 29χρονος.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο συνεργών του 35χρονου, στη διάπραξη της ένοπλης ληστείας στο ξενοδοχείο της Λιβαδειάς.

 

Πηγή: viotianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ