ΦΩΤΟ-Έπιπλα γεμάτα χασίς

ΦΩΤΟ-Έπιπλα γεμάτα χασίς

Εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών, εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε, διακινούσε και διέθετε στην Ελληνική επικράτεια και σε άλλες χώρες της Ευρώπης μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν τρείς αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση του Νόμου «περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Συγκεκριμένα, μετά από πολύμηνες έρευνες εντοπίσθηκαν δύο μέλη της οργάνωσης, τα οποία τέθηκαν υπό διακριτική επιτήρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εξακριβώθηκαν ο τόπος διαμονής τους καθώς και ο χώρος απόκρυψης των ναρκωτικών.

Οι δύο αλλοδαποί διαπιστώθηκε ότι ήταν υπεύθυνοι με την παραλαβή των ναρκωτικών που έφθαναν από την Αλβανία, όπως και την επανασυσκευασία και την απόκρυψη τους.

Όπως διαπιστώθηκε συσκεύαζαν τις ποσότητες της κάνναβης σε αεροστεγείς συσκευασίες, τοποθετώντας μέσα σε αυτές ουσίες (καφέ, οδοντόκρεμα) που δυσκολεύουν την ανίχνευση τους, από αστυνομικούς σκύλους, σε περίπτωση ελέγχου. Στη συνέχεια έκρυβαν τις αεροστεγείς συσκευασίες με την κάνναβη μέσα σε έπιπλα (ντουλάπες, μπαούλα κ.λπ.) προκειμένου να μεταφερθούν στο εξωτερικό, ως οικοσκευή.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκαν 891.100 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Την ίδια ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων μελών της οργάνωσης συνεχίζονται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ