Τι δείχνουν τα βίντεο πριν και μετά τη δολοφονική επίθεση

Τι δείχνουν τα βίντεο πριν και μετά τη δολοφονική επίθεση

Φως στις έρευνες των αρχών αναμένεται να ρίξουν τα δεκάδες βίντεο που έχουν στην κατοχή τους οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής από την δολοφονική επίθεση το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν δει αρκετές φορές το βίντεο με τις δολοφονίες και έχουν καταλήξει ότι οι δράστες έφτασαν στη συμβολή της Λ. Ηρακλείου με την οδό Μεγάλου Κωνσταντίνου έξω από τα γραφεία του κόμματος περπατώντας και ενώ έχουν αφήσει τη μοτοσυκλέτα που επέβαιναν στην οδό Αυξεντίου.

Οι δράστες αιφνιδίασαν τα μέλη της Χ.Α. και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο άνδρας που καταγράφεται στο βίντεο σκοτώνει τον Μανώλη Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη.

Μόλις ολοκληρώνουν την αποστολή τους επιστρέφουν στην μοτοσικλέτα με τον οδηγό της μηχανής να ανοίγει την μπαγκαζιέρα που υπήρχε στη μηχανή και να βάζει μέσα σε αυτή την ένα όπλο. Την ίδια ώρα ο εκτελεστής βρίσκεται στο απέναντι πεζοδρόμιο και φωνάζει στον σύνεργο του «Έλα, κάνε γρήγορα να φύγουμε».

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής διαπίστωσαν ότι από τη μηχανή που βρήκαν στο ρέμα της Χελιδονούς έλειπε η μπαγκαζιέρα κάτι που σημαίνει ότι την πήραν.

 

Εκτός από τη στιγμή της δολοφονίας και της διαφυγής των δραστών οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής έχουν στη διάθεση τους υλικό που δείχνει τους «τρομοκράτες» να «σαρώνουν» την περιοχή ένα τέταρτο πριν την επίθεση. Εκτιμούν λοιπόν ότι είχαν κάνει “αναγνωριστική” πριν εκτελέσουν εν ψυχρώ σε λίγα δευτερόλεπτα τους νεαρούς.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ