Ανάληψη ευθύνης για τα γκαζάκια

Ανάληψη ευθύνης για τα γκαζάκια

Η οργάνωση “Μηδενική Ανοχή” με προκήρυξη σε ιστοσελίδα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή Φεβρωνίας Πατριανάκου, στις 4 Ιουλίου.

Διαβάστε την προκήρυξη:

“Παρακολουθώντας κάποιος τις εξεγέρσεις σε Τουρκία, Βραζιλία, Αίγυπτο και σε άλλα μέρη του κόσμου δεν μπορεί να μείνει παρά με μια γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά από το ότι εκατομμύρια άνθρωποι κατεβαίνουν στους δρόμους, πολλοί από αυτούς με επαναστατικές διαθέσεις. Πικρή όσο το αίσθημα ενός ανθρώπου που φτάνει στην πηγή αλλά δεν πίνει νερό.

Μπορεί η θέληση πολλών δηλαδή να είναι η Επανάσταση αλλά αυτή δεν έρχεται από τον ουρανό. Πρέπει να οργανωθεί πολιτικοστρατιωτικά και να τσακίσει κάθε είδους καπέλωμα. Είτε αυτό προέρχεται από ανδρείκελα στρατιωτικούς-πολιτικούς-παπάδες, είτε από τα «έσω». Διάφορους σαλτιμπάγκους δηλαδή που είτε στέκονται όρθιοι επί ώρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας, είτε ανεμίζουν τις εθνικές σημαίες κάθε χώρας και δεν θέλουν «επεισόδια και βανδαλισμούς».

Τιμή στους μαχητές ανά τον κόσμο που κυματίζουν τα λάβαρα της  Επανάστασης  και υψώνουν τις γροθιές τους φωνάζοντας συνθήματα όταν συλλαμβάνονται από τα φίδια του καθεστώτος.

Επειδή τέτοιες στιγμές και ευκαιρίες θα ξανάρθουν σύντομα και εδώ, ας ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ. Στα πλαίσια αυτά συνυπογράφουμε το κάλεσμα της οργάνωσης ‘’Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών’’ και καλούμε με την σειρά μας το κάθε άτομο και ομάδα στην ενδυνάμωση των αντάρτικων υποδομών με σκοπό την δημιουργία Πολιτικού σώματος και Επαναστατικού στρατού. Είναι επιτακτική ανάγκη η δημιουργία και ενίσχυση των δυο αυτών δομών αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά για Επανάσταση.

Η αδίστακτη συμμορία των καπιταλιστών και τα πολιτικά τσιράκια τους , οι φασίστες και όλος αυτός ο εξουσιαστικός  εσμός ενώνεται, σχεδιάζει και υλοποιεί την αντεπανάσταση. Χρέος όλων των επαναστατών είναι η αντίστοιχη συμμαχία, ανεξάρτητα κάποιων διαφωνιών και το θάψιμο στο χώμα όλων αυτών των παραπάνω σκουληκιών. Χωρίς τύψεις και ούτε τον παραμικρό ενδοιασμό.

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 το βράδυ, τοποθετήσαμε ισχυρό εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό γραφείο της Φεβρωνίας Πατριανάκου στην οδό Ακαδημίας 41, στον έβδομο όροφο.

Το συγκεκριμένο παράσιτο εκτός των άλλων έχει βάλει βαθιά το χέρι στο μέλι. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε, με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλε έστω και λίγο στην διαιώνιση αυτού του καθεστώτος θα έρχεται αργά ή γρήγορα αντιμέτωπος με την τιμωρία των επαναστατών.

Υ.Γ.   Κουβέντα για το ότι οι δημοτόμπατσοι δεν απολύονται αλλά μετατάσσονται στην ΕΛ.ΑΣ. Αυτό είναι το νόημα. Η ενίσχυση με κάθε τρόπο των μπάτσων απέναντι σε όσους αντιστέκονται. Ενώ οι σχολικοί φύλακες απολύονται. Ανοίγει έτσι διάπλατα ο δρόμος για τις εταιρείες σεκιούριτι και τους αρουραίους της Χρυσής Αυγής.

Αλληλεγγύη σε όλους τους  αμετανόητους αντάρτες που βρίσκονται στις φυλακές, πέρα από ψευτοδιαχωρισμούς και προτιμήσεις.

Άμεση απελευθέρωση στους 4 προφυλακισμένους για τις Σκουριές.

Τιμή στους Έντουαρντ Σνόουντεν και Brantley Manning”.

                      Oργάνωση «ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ