Έκλεψαν τον παπά του Συντάγματος

Έκλεψαν τον παπά του Συντάγματος

 

Τον ιερέα του κινήματος των αγανακτισμένων έβαλαν στο μάτι διαρρήκτες, που μπήκαν το βράδυ του Σαββάτου στο μοναστήρι που έχει στη Νέα Πέραμο Αττικής και πήραν μικρό χρηματικό ποσό και δύο σταυρούς μεγάλης αξίας, καθώς είναι ενταγμένοι από τίμιο ξύλο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Espresso, ο (παλαιοημερολογίτης) παπα-Νεκτάριος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από το κίνημα των αγανακτισμένων, καθώς η εικόνα του ανάμεσα στα δακρυγόνα με την ελληνική σημαία στα χέρια να οδηγεί τη «γουρούνα» του μπροστά στη Βουλή, κάνοντας ελιγμούς μπροστά στους άντρες των ΜΑΤ, έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη πολλών.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο παπα-Νεκτάριος στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άγνωστοι διαρρήκτες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και έτσι κατάφεραν να διαρρήξουν ένα παράθυρο, στην πίσω πλευρά του μοναστηριού του Ταξιάρχη στη Ν. Πέραμο.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι ιερόσυλοι δεν πήραν ηλεκτρονικές συσκευές και πιο συγκεκριμένα το φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, που έχει στο γραφείο του ο παπα-Νεκτάριος.

Ο ιερέας θεωρεί πως η κλοπή δεν είναι τυχαία και πιστεύει πως πρόκειται για μήνυμα από την πλευρά συγκεκριμένων ανθρώπων, που ενοχλούνται από το έντονο κοινωνικό έργο, που παρουσιάζουν ο ίδιος και η μονή του στην περιοχή.

Ήδη, στη μονή του Ταξιάρχη πήγε κλιμάκιο της Σήμανσης της Ασφάλειας Αττικής και πραγματοποίησε έρευνα για τυχόν αποτυπώματα, που άφησαν οι δράστες στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα και αντικείμενα αξίας.

 

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ