«Είχα σχεδιάσει να τους σκοτώσω»

«Είχα σχεδιάσει να τους σκοτώσω»

Με απόλυτο κυνισμό ο 23χρονος Πακιστανός περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς δολοφόνησε τον 56χρονο γυναικολόγο Νικο Πολυδωρόπουλο και την 54χρονη σύζυγό του Κατερίνα στο σπίτι τους στο Αλιβέρι της Εύβοιας.

Ο δολοφόνος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε προσχεδιάσει τη διπλή δολοφονία και επιπλέον είχε εκμυστηρευτεί τα σχέδιά του σε ομοεθνείς του. Τις τελικές αποφάσεις τις πήρε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Στόχος του ήταν τα χρήματα του ζευγαριού καθώς ο δράστης επρόκειτο να επιστρέψει εντός των ημερών στην πατρίδα του. Είχε ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης. Πίστευε ότι θα έβρισκε πολλά χρήματα στη βίλα του γιατρού.

Στην αρχή της ανάκρισής του, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν παραδεχόταν ότι είχε διαπράξει το έγκλημα. Μόνο όταν οι αστυνομικοί τού έδειξαν τις κλεμμένες κάρτες του ζευγαριού αναγκάσθηκε να ομολογήσει και μόνο στο τέλος ζήτησε «ξερά» συγγνώμη.

«Μαμά» και «μπαμπά» αποκαλούσε το ζευγάρι των εργοδοτών – θυμάτων του ο Πακιστανός. Εργαζόταν από τον χειμώνα στη βίλα και έκανε κηπουρικές εργασίες για τις οποίες πληρωνόταν μεροκάματο 25 ευρώ.

Το περασμένο Σάββατο πήγε κανονικά στη δουλειά του και εργάσθηκε τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Μαζί με την 54χρονη ιδιοκτήτρια ετοίμαζαν τα λάστιχα ποτίσματος όταν της επιτέθηκε και της συνέθλιψε το κεφάλι με μια τσιμεντόπλακα που βρήκε στην αυλή.

Μετά μπήκε στο σπίτι και κατευθύνθηκε στο υπνοδωμάτιο. Με μια πτυσσόμενη διχαλωτή ράβδο που βρήκε στο σπίτι κάρφωσε τον γυναικολόγο στο λαιμό και στη συνέχεια με βρόχο που σχημάτισε χρησιμοποιώντας λεπτό κορδόνι τον στραγγάλισε. Φεύγοντας άρπαξε 140 ευρώ καθώς και τέσσερις κάρτες και δυο κινητά τηλέφωνα.

Αντιμέτωποι με την οργή του κόσμου που, συγκλονισμένος από τη σφαγή, είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της Χαλκίδας βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο 23χρονος δολοφόνος και οι έξι ομοεθνείς του που κατηγορούνται για υπόθαλψη.

 

Πηγή: Τα Νέα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ