Δήμαρχος Τρίπολης: Πραγματικός κυπελλούχος ο Αστέρας

Δήμαρχος Τρίπολης: Πραγματικός κυπελλούχος ο Αστέρας

«Υποδεχόμαστε στην Τρίπολη τους πραγματικούς νικητές του τελικού, όλους τους ανθρώπους του Αστέρα που μας έκαναν περήφανους. Τιμάμε την προσπάθειά τους και δεσμευόμαστε ότι σαν Δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα», σημειώνει ο δήμαρχος Τρίπολης Ιωάννης Σμυρνιώτης μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό και την κατάκτηση του Κυπέλλου από τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου:

«Σήμερα  11 Μαΐου 2013 ο Αστέρας Τρίπολης έγραψε τη δική του ιστορία. Σήμερα η Τρίπολη, η Αρκαδία, ολόκληρη η Πελοπόννησος “καμάρωσε” τον Αστέρα της.

 Ο Αστέρας έφθασε επάξια σε ένα μεγάλο τελικό αλλά δυστυχώς η κατ ευφημισμό « άρχοντες» του αγώνα του στέρησαν το δικαίωμα στο όνειρο.  Αυτό που κατάφερε φέτος ο Αστέρας ελάχιστες επαρχιακές ομάδες το έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα.

Συγχαίρω δημόσια παίκτες, προπονητή, διοίκηση και ιδιαιτέρως τους ιδιοκτήτες της ομάδας για τη μεγάλη πορεία του Αστέρα. Για όλους εμάς που πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι ανάπτυξη για τον τόπο ο Αστέρας δεν είναι απλά κυπελλούχος αλλά πρωταθλητής στις καρδιές μας.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Αστέρα που αποτελεί  σήμερα ίσως τον καλύτερο “πρεσβευτή” για την πόλη της Τρίπολης και είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα μας χαρίσει περισσότερες χαρές και συγκινήσεις.

Υποδεχόμαστε στην Τρίπολη τους πραγματικούς νικητές του τελικού, όλους τους ανθρώπους του Αστέρα που μας έκαναν περήφανους. Τιμάμε την προσπάθειά τους και δεσμευόμαστε ότι σαν Δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα.

 Ένα μεγάλο “μπράβο” αξίζει και στους χιλιάδες των φιλάθλων που  βρέθηκαν σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και απέδειξαν ότι μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα για τη μελλοντική πορεία της ομάδας της Τρίπολης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Το παράδειγμα του Αστέρα “φωτίζει” από σήμερα όλη την χώρα και θα συνεχίσει να τη “φωτίζει’ όσο η ομάδα μας παραμένει στις ψηλότερες θέσεις του ελληνικού αθλητισμού.. Τα καλύτερα τόσο για την πόλη όσο και για την ομάδα έρχονται.

 Ως Δήμαρχος της ιστορικής Τρίπολης κλείνω το μήνυμά μου δίνοντας για μια ακόμη φορά  θερμά συγχαρητήρια  στον Αστέρα Τρίπολης για τη φετινή του πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αυτή η πορεία δείχνει το δρόμο σε όλους μας και  στέλνει το μήνυμα ότι τόσο στον αθλητισμό όσο και στη ζωή τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται ακατόρθωτο..».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ